Thursday, November 21, 2013

wpmedya.comdelil ugg australia nef329

Om det är något hända. Att inte låta byn folk att skratta ? Nyheter är mer än en timme senare, Huyun Zhen avsiktligt kommit tillbaka från länet till Wu två äldre Bebådelsen till tid. Bara nått byn kanten. När hörde nyheten att folk packade Wu liten innergård, pratar med två äldre festliga ord när Wu far och son Liu hörde nyheten över stor pärla, sedan ett brett leende, bara ge Människor varvet cigaretter - det är oftast söner och döttrar av barnslig ugg rea bruna uggs ovilliga pumpning, tillägnad gästfrihet.

Åh, ditt hem fem barn sedan har möjlighet, kan vi valt verkligen. Hans moster Yeah, du är en stor välsignelse ah ! uggs rea barn Familjens fem barn innan årsåldern, blev provinsens ledning, och sedan några år, kommer det att stiga till Peking, för att bli den centrala ledningen. Med tiden kommer du att kunna följa de fem barnen till huvudstaden för att njuta av ett lyckligt liv vi ! På så sätt har vi hela Sun Life län inte har haft så stor en officer vad ! Detta välsignar oss en by att dö ! Alla rusar talade lyckobringande ord, Wu familjen mamma glad ansikten är blommar : Åh, jag är hemma till fem barn för några år sedan, den Asian Games Village i Peking som det är, att bruna uggs gammalt gift par köpte ett hus, eller den typ av liten byggnad med en trädgård, där hundratusentals !

Efter ett par dagars tid, Wu två äldre varje dag till hem i provinshuvudstaden tre döttrar ringde och frågade vilken tid fem barn för att väljas in i den provinsiella ledningen. bruna uggs Redan inte kan vänta med att gå till provinshuvudstaden - städa upp saker i natten hörde nyheten, de måste vara ordentligt förberedda, bara väntar på två - i-lag skickat en bil att plocka bruna uggs gammalt gift par. Var ivrigt väntar. Wu två äldre människor inte vänta två - i-lag hade skickat bruna uggs bil, utan snarare ett par objudna gäster, men också komma att gratulera det. http://wpmedya.com/delil/

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment