Sunday, January 19, 2014

http://www.nikeshoes.com.tw/ cheap nike air max rnlb

Generaler, som dette Ruzhinaihe ? Fall under kommando av Sørkinahavet kapteiner hørte nyheten, er det allerede vanskelig det. Ling Tong så opp på publikum, men se øynene til de som har mistet et firma de som har, og enda noen menneskers øyne blinker, er det sannsynlig å vurdere spørsmålet om overgivelse. Ling Tong vet akkurat nok til å støtte den militære overskudd halv måned. I saken ble sittende fast i her, for ikke å nevne Canning nike free run norge til angrep, vil bli sultet seg direkte. Kan ikke bli sittende fast her ! Gjort opp sin mening etter dette, er også fast bestemt på å gi mulighet for hevn Ling Tong, snudde seg mot folkemengden og sa : Biografi nike sko kommando, i sør ned de nærmeste port, båtturer gå Zhu klippe fylket, for å spare strøm, er det umulig å gå rasert State !

Endelig nike generaler har ikke helt blakk et lite univers, valgte Jingzhou hæren å gå og kjempe til døden, ellers frykten er helt Xiecai. Yuandun Cliff Zhu Yi County og staten er ikke god skjønt, enn fange deres liv. Generaler, men frykten er nike sko nærmeste havn ikke har nok båter til å gå for hæren krysset Zhu Bluff Fylke ah ! En assistent varsomt Remonstrance. Zhu Bluff Fylke men ikke for langt unna fra fastlandet, men ti tusen soldater vil gå gjennom denne maritime trafikken i tre kongedømmer egentlig er ikke lite.

Ling Tong Chen Sheng sa. Dette er en typisk tapt én kjekk, hvis ikke ennå fullt ut dra nytte av fienden nå okkupert betale staten for å komme unna, før nike sko Ji Ling og Zhang Nan kom opp, at Ling Tong virkelig ønsker å bry å lære det. Moment kapteiner lytte til hans ord, natten etter tilbaketrekningen av overmot. Som natt og Canning Fok Chun Ji Ling fikk nyheten, og deretter sendt til Ling Tong Dazhai en titt, men fant bare noen få hundre ble forlatt som barn av eldre levninger, Ling Tong rente de fleste allerede flyktet. Ling Tong nå ting ikke går nordover på tre sider, bare for å gå til sør klippen Zhu County.Gan Ning Minrui å lukte på jagerfly. Dette er veldig bra, for eksempel når nike sko benytte anledningen, for å tilintetgjøre å aldri problemer ! Huo juni enige nike sko utsikt fra tjue tusen soldater for cheap nike air max å rette opp den aktuelle duoen jakten Ling Tong. Det viser seg at det ikke er noen feil Canning dom, for å si det mildt ikke helt feil. I noen fange opp etter en dag på stranden Canning er forfølgerne endelig tatt opp med en liten fiskebåt Ling Tong, er Ling Tong bruker denne tiden til å snare alle fartøyer under kommando av hans soldater vil prøve å Zhu Bluff Fylke eskorte.

Topics related articles:

No comments:

Post a Comment